E-Gaming

eg_text_new

automats

e-gaming s.r.o. je mladá, ale velmi dynamická a rychle se rozvíjející společnost se sídlem v Praze. Od vstupu do herního průmyslu v roce 2005 si společnost začala výrazně budovat své obchodní jméno a stala se jedním z hlavních hráčů na domácím trhu v České republice, kde má již dlouhodobě silnou pozici na VLT trhu.

e-gaming byla jednou z prvních společností, která představila VLT v České republice a v současné době má jednu z největších sítí v zemi s více než 13,000 terminály aktuálně v provozu a 20,000 terminály po celém světě.

Za poslední tři roky, společnost e-gaming úspěšně dodává a poskytuje své produkty a služby na Slovensku, v Rumunsku, Makedonii, Španělsku, Belgii, Mexiku a ke konci roku 2014 rozšířila svou působnost na herní trhy v Srbsku, Panamě a nedávno také i v Kolumbii.

Multi Lotto I je klasická verze videoloterijního terminálu a Multi Lotto II je jeho druhou generací centrálního loterijního systému. Multi lotto je systém speciálně vytvořený pro Českou republiku e-gamingovou platformou založený na systému jackpotu. "Multi Bonus" vícemístný systém je serverově podporovaný systém, který obsahuje 3 video herní stroje.

 


 

ŠIROKÁ NABÍDKA HER e-gaming 

 

 After Dark

 

Ferris Wheel

 

4 Spin

 

 Fruit Blaster

After Dark   Ferris Wheel   4S_gameplay   fruit_blaster_gameplay
Savanna Sunrise Deluxe   Super Reels Deluxe   Tornado Bill   Wild Cookies
savanna_sunrise_deluxe_gameplay   super_reels_deluxe_gameplay   tornado_bill_gameplay   wild_cookies_gameplay

 

Více o nejnovějších hrách e-gaming získáte ZDE!