Apollo

logo

 

APOLLO GAMES systém byl vždy založen na kombinování posledních matematických algoritmů a pokročilých grafických scénářů. Díky zkušenostem a znalostem specifických standardů, které se liší region od regionu, poskytuje VLT systém Apollo jedny z nejlepších produktů na současném trhu.

 

 

apollo games

APOLLO NEOS je dnes nejprodávanější VLT terminál. Zaujme svým atraktivním vzhledem, který podporují kvalitní použité materiály. Díky neonové světelné lince přitáhne pozornost v jakémkoliv prostředí. Ve futuristicky tvarovaném kovovém kabinetu se skrývají nejoblíbenější hry, které jsou nakonfigurovány tak, aby plně vyhovovaly Vašim potřebám a přáním. Terminál NEOS ocení především nároční hráči, kteří vyžadují vysokou kvalitu a maximální herní komfort. 

 

Kovový kabinet
LCD Monitory 23" (poměr stran 16:9)
Akceptor bankovek UBA-10-SS
Akceptor mincí NRI G-13
Tiskárna Nippon NP-K2042D
Hloubkový reproduktor
ATX zdroj 400W
LED neonové podsvícení
Cashbox
Podpora SAS protokolu

 

 

 

 APOLLO CLASSIC se může srovnávat s těmi nejlepšími stroji na trhu VLT terminálů. Mezi hlavní přednosti VLT Classic patří léty prověřená a stále moderní konstrukce kabinetu, robustní a kvalitní zpracování s elegantními chromovými prvky, LED monitory o velikosti 23‘ s osvědčenou technologií a umožňuje připojení na třístupňový jackpot.

 


classic

Kovový kabinet 
Monitory 23" LED (poměr 16:9) 
Akceptor UBA 10-SS 
Mincovník NRI G13 
Tiskárna Nippon NP - K2042D-M00 
Subwoofer 
Zdroj ATX 400W 
Cashbox 
Podpora SAS protokolu

 

NEJNOVĚJŠÍ SOFTWARE A ŠIROKÁ HERNÍ NABÍDKA

Hry Apollo si získavájí své příznivce především důrazem na zábavnost, propracovanou herní logikou a v poslední době i svojí detailně zpracovanou grafikou. Každá hra musí být originálem, což pro vývojový tým znamená výzvu v podobě navržení nové tématiky i herní logiky. Více o nejnovějších hrách Apollo získáte ZDE! 

 

BloodHiRes-02  MidnightFruitsHiRes-02  bonus-joker-2-vabnicka  gangster-uvod
SlotBirdsHiRes-02 Smiling-Joker-2-double-melon MadMechanicHiRes-01 turbo-slots-paylines